Youth Intellectual Mind

Welcome to my blog.Your comments and feedbacks are much appreciated

Checkmate

Check out the popular posts for the best articles of all time.

Najib Maniac

I support the Transformation brought by YAB Datuk Seri Najib Razak.

Welcome

This is my page. The ideas are mine. You can hate it. Your rights

Tuesday, April 1, 2014

FULL LIST : National Scholarship for 30 Non-Malays , Proved Pakatan is LYING!

Woke up to a beautiful morning, I was hoping for a good day.

Then I saw this :



Well, I am not surprised to see Elangovan from MEITA , a so called neutral NGO led by Pro-opposition supporter Datuk Haji Tasleem who day and night attacks the government.

But to my surprise , is that true these Indian students did not get it?

SPM 2014
A total of 11,892 candidates obtained the Grade A in all the subjects they sat for in the Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) examination last year, an increase of 244 candidates, it was announced today.
Education Ministry’s director-general Datuk Dr Khair Mohamad Yusof said the overall SPM achievement for 2013 improved from the year before, with the National Average Grade of 4.93 compared to 5.08 in 2012.
"There are 405 candidates who obtained the A+ highest grade in all the subjects, out of which, 366 of the candidates were from national secondary schools and 39 from other schools,” he told reporters at a press conference when announcing the analysis of the results here.
A total of 470,395 candidates sat for the examination last year.
Khair said that based on the National Average Grade (GPN), the 2013 SPM results are the best in five years.
Source :  http://www.nst.com.my/latest/font-color-red-spm-results-font-11-892-students-score-grade-a-1.522654#ixzz2xbIRJKmm

Facts : 11,892 students scored all As. 405 students scored all A+ 

How National Scholarship candidates selected?

JPA offered 50 national scholarships for 50 students who obtained all A+ in exam. Which means 50 top students (based on merit) out of 405 students will be awarded this scholarship.

Note : Lembaga Peperiksaan Malaysia is the one who will pass top 50 students list to JPA. 

Who are the 50  national scholarship recipients?

AHMAD AYYASH B AMINUDDIN
ANIS SYAHIRAH BINTI CHE HARUN
ARWIN LASHAWN ANAK KENDARY
BEN YAP
CHARYL LEE YI XUAN
CHEW ZUAN YI
CHONG XUI TING
CHUA PEI RONG
CHUNG LE JUN
DANIAL IMRAN BIN AZMI
DESMOND CHAI WEI HAO
ESTHER KOK SOOK KUAN
FARAH BINTI MOHD ZAKI
FATIN FARHANA BINTI ALI BADRON
FRANCIS MOH KIM CAI
HAEMISH SUBHASH
IMRAN BIN ANOAR
JEGADESHWARAN A/L C GANDHI
JOYCE LIM TAU SHIN
JUSTIN LIM KAI ZE
KHAIRUL FIKRI BIN MOHD YUSOF
KOH VEE LEE
KRISTEN LIM YEUNG LYN
LEE QAO MINN
LEONG KAR YAN
LIEW JIN HUA
LIM JING YI
MITRRAH A/P GOBINATH
MOHAMAD AKMAL HAKIM BIN AZIZ
MOHAMAD ILIYA HAZIQ BIN MOHAMAD LOKMAN
NICOLE ANN MATHEWS
NOR ZAIMIN NADHIRAH BINTI AMIN
NUR AIN SYAFIQAH BINTI ABDUL HALIM
NUR SABRINA BINTI BABE AZAMAN
NUR SAKINAH FIKRIAH BINTI AZMI
NURFARHANI IRFAN BINTI NOR AZMI
NURHIJJAH BINTI MAHYUDIN
NURUL IZZATY BINTI MOHD KAMAL
ONG ZHEN LING
ROSALYN CHAN LI ZHEN
SAHIB SINGH A/L SARBJIT SINGH
SARAH BINTI ZULKIFLI
SITI AISHAH BINTI MOHD KHAIRI
TAN CHEOW LIN
THIVYA DHARSHINI A/P V VADIVELOO
WILSON WONG ZI XUAN
WONG JECINN
WONG JEYINN
WONG MING HUEY
YUHANIZ BINTI ABDUL MALIK


30 Non-Malays Recipients

5 Indians and 25 chinese students received this scholarship despite the fact that this selection are based on MERIT.. yeah MERIT.. freaking MERIT!!

Facts : 10% of the scholarship receivers are Indians , 50 % are Chinese and 40% are Malays. 


::update:: 2.30pm 1/4/2014

The balance 335 students are automatically qualified for BURSARY scholarship under JPA. They need to update here..http://www.moe.gov.my/v/pemberitahuan-view?id=4120...


SO WHAT IS YOUR ISSUE FOLKS?


Majulah Sukan Untuk Negara,

PENULIS

Sunday, March 9, 2014

BREAKING : Is this the #MH370 that we are looking for?

Found on Google Map. Go to Google Map and type  8.695133,
106.590416 . Make sure you switch your Google Map to Earth mode. This is what you will find.








This image taken from Google Map. In an island ,southern Vietnam. Can it be MH370 that we all are looking for? Please share this article and get the relevant authority to check on this. I am not sure about this but can it be just a coincident?

::update 3.10am ::

Was informed by a friend that  is just a coincident since Google Maps doesn't update their map daily. Just one of the plane was there when the satellite took image.
::update 3.43am ::
The image believe to be old. Captured 3 years ago. It was just another coincident. Lets continue to pray for MH370


#pray4MH370

Wednesday, February 26, 2014

'BR1Mless' - Laporan Palsu Hina Taraf Hidup Kaum India di Malaysia

Tindakan sebuah portal berita menyiarkan satu artikel berkenaan kisah sebuah keluarga kononnya warganegara Malaysia yang kesempitan hidup dilihat sebagai satu laporan palsu.

Malah,artikel bertajuk 'Br1MLess' yang disiarkan di portal berita Rakyat Times pada 24 Februari  ini dilihat sebagai satu percubaan untuk memperlekehkan masyarakat India di Malaysia.

Menerusi tinjauan di lokasi kejadian, ianya terbukti bahawa keluarga ini bukan merupakan warganegara Malaysia akan tetapi menetap di Sri Lanka.

Laporan portal pro pembangkang ini juga mendakwa terdapat sebuah keluarga yang tinggal di kawasan setinggan sekitar Jalan Air Panas dekat Setapak terpinggir dari menikmati kemudahan itu berikutan tiada kad pengenalan diri yang sah. [LIHAT ARTIKEL DI SINI]

pov06

Friday, February 21, 2014

BONGKAR! Cerita Waytha : Berapa Kos UbahSuai Pejabat Senator Waytha ? - Part 3

Jika anda belum membaca Part 1 dan Part 2 , klik disini dan sini 

Penafian :Gambar -gambar dalam artikel ini diambil pada beberapa bulan dahulu mungkin berbeza dengan keadaan terkini pejabat tersebut. Gambar-gambar ini adalah tulen yang dirakam menggunakan telefon bimbit.


STRAIGHT TO THE POINT.

Apabila penulis mencecah kaki masuk ke pejabat Tuan Senator Waythamoorthi selepas beliau mengambil sumpah ini yang penulis nampak. Penulis pernah bekerja di pejabat yang sama dari 19 July 2012 hingga 6 Mei 2013. 

Kerusi baru , carpet baru , cat dindinh baru , meja baru , TV LED baru dan lain-lain pengubahsuaian telah dibuat.

    

Cerita Waytha : Tan Sri Yackop dipermainkan – Part 2

Sambungan dari Part 1 (klik disini )

Sepertimana dalam perjanjian MOU antara Hindraf, Perdana Menteri Dato Seri Najib Razak telah bersetuju untuk menubuhkan satu jawatankuasa khas yang dipanggil “Expert Steering Committee” dimana jawatan kuasa ini akan mempunyai 5 orang ahli yang terdiri daripada seorang pengerusi yang akan dilantik oleh Perdana Menteri dan dipersetujui oleh HINDRAF termasuk 2 wakil dari Barisan Nasional dan 2 Wakil dari Hindraf. Perdana Menteri mencadangkan agar seorang Menteri Kabinet India dijadikan sebagai Pengerusi bagi “Expert Steering Commitee” namun Waytha Moorthy menolak perlantikan mana – mana ahli politik dalam jawatankuasa tersebut.


Thursday, February 20, 2014

Cerita RM372.5 Juta Waytha Moorthy – Part 1

Pada Jun 2013 sebelum Expert Steering Committee ditubuhkan, Waytha Moorthy meminta Perdana Menteri untuk menubuhkan satu Unit yang diberi nama “Indian Community Advancement Unit” dibawah Jabatan Perdana Menteri dimana Senator Waytha Moorthy akan mengetuainya.


Thursday, February 6, 2014

Papadom Minyak Biawak dan Tosai Tuak

FAKTA : Papadom dan Tosai adalah 100% makanan sayur-sayuran



Papadom dan tosai bukan lagi asing di Malaysia bagi masyarakat berbilang kaum. Saya pasti ramai diantara kita pernah menjamu thosai dan jamuan makan tengahari tidak akan lengkap tanpa papadom , bukan?

Friday, January 24, 2014

Tumbuk Menteri : Ahli UMNO dipenjara ? @PDRMsia @UMNOnline

Kertas siasatan berhubung insiden seorang ahli Pemuda Umno Hulu Selangor yang didakwa menumbuk Timbalan Menteri Pendidikan II, P. Kamalanathan sudah diserahkan kepada Jabatan Peguam Negara.
(sumber klik disini ) - 17 Januari 2014


Thursday, January 23, 2014

Hina Agama : @PDRMsia tidak boleh bersikap double standard

Ingat lagi pasangan kontroversi Alvivi -Alvin dan Vivian yang memuatknaik gambar (di bawah) yang menghina agama Islam?

Saturday, January 4, 2014

Baca dan Sebarkan! Kisah sebenar SJK(T) Seaport Yang Anda Patut Tahu! @Pkamalanathan

Maklumat dalam artikel ini diperolehi dari Pejabat Timbalan Menteri Pendidikan II  , YB Tuan P.Kamalanathan. Penulis ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada YB Timb Menteri atas tindakan pantas memberi penjelasan walaupun kini berada di luar negara.

Penafian : Artikel ini mengandungi kebenaran dan kesahihan yang teramat. Jika anda seorang pencacai pembangkang, penulis sarankan agar tidak membaca artikel ini. Kemungkinan besar ia boleh menggangu sistem percernaan anda. Harap maklum.


Sehari dua yang lepas SJK(T) Seaport mendapat liputi yang luas selepas portal Malaysiakini melaporkan berita seperti diatas.

Thursday, January 2, 2014

PISA 2012 - Does it really matter ?

Please take note that these are compilation of few articles derived from various Malaysian dailies together with my points on the subject.


Wrong to compare results

The curriculum in Malaysia and the other countries are not the same. For example , the Year Six students in Singapore are studying Mathematics which is at the level of that being undertaken by oue Malaysian students whi are in either Form 2 or 3. So you can see the vast difference between these two countries that took part. We cannot say that Malaysians are less intelligent?

Tuesday, December 24, 2013

#GST sudah dilaksanakan? BN menipu?



Sebelum memberi ulasan , saya ingin kongsi akan apa yang mungkin akan terjadi jika gambar ini dimuatnaik oleh penyokong buta pembangkang? 

(i) Najib akan dipersalahkan kononnya GST sudah dilaksanakan.


(ii) Kerajaan BN akan dituduh menipu Rakyat.


(iii) Akan ada segelintir puak yang berpendidikan cuba memberontak tanpa menggunakan akal fikiran dengan mempercayai helah sebegini.

Wednesday, December 18, 2013

FAQ on Toll Rate Hike


WHEN ? 
Speculated that it will be effective from next month.

ISNT IT BURDENING ?
 Yes,for those in Selangor. Dont complain if you are not staying in this state.


WHAT IS THE HIKE LIKE? 



but  Rates increase yet to be finalised says minister (click) 

I SHOULD HAVE VOTED FOR PR?
Didnt you voted for PR in Selangor?

BUT OTHER STATES VOTED FOR BN?
Yes. Because they dont have toll there =P

WHAT I SHOULD DO? 
Use public transport like me? Or change your state. Go to Penang. Everything is cheap there. Or change your country? =P

WHAT IS STATE GOVERNMENT ROLE IN THIS MATTER?
In a way, state government also benefited from this hike as they hold 30 % of all highway shares


WOULD THINGS HAVE BEEN DIFFERENT IF I VOTED PR FOR PUTRAJAYA?
Nope. The hike will surely take place as it is part of the agreement that was made earlier. PR probably will blame the previous government and continue with the hike by saying nothing much they can do as its the agreement signed by BN. We have seen similar thing in many issues before this. Try to recall.

DONT YOU THINK GOV SHOULD BE MORE CONSIDERATE IN THIS MATTER?
Yes. Its too quick. Its coming one after another. Government should have hold it first for next year as we just witnessed few hikes this year.
MPs urge Govt to postpone toll hike(click) 


Monday, December 16, 2013

Mesti Baca ! Janji KoayTeow @cmlimguaneng

Terkilan penulis baca artikel MalaysiaKini (klik disini) yang melaporkan kenyataan Ketua Menteri Pulau Pinang memberi jaminan bahawa kerajaan Pakatan Rakyat akan menyelesaikan masalah banjir di Pahang sekiranya diberi mandaat memerintah negeri Pahang.


Biar betul Guan Eng ni? Boleh selesaikan eh?

Tuesday, November 12, 2013

SEBARKAN! Chegita Kedai Kopi oleh @yuktesvijay

Anda di jemput hadir ke
CHERITA KEDAI KOPI Episod: Pilihanraya Tarikh: 16 November Waktu: 7.30 Malam Tempat: Chorus Hotel KL Bayaran: PERCUMA
Bicara oleh : Yuktes Vijay ( Bekas Pegawai Sulit Dato Seri Anwar Ibrahim)
Semua di jemput hadir ayah,ibu adik adik, abang abang, kakak kakak dan tak lupa SKANDAL SKANDAL.
"Cerita kedai kopi yang tiada hakim dan tiada saksi cerita sensasi di KEDAI KOPI ASAL BOLEH MASUK TV MESTI DIA BUAT"

Wednesday, October 30, 2013

Cadangan : Menu Alternatif 'Minuman Tanpa Gula' @kvssubra @MYConsumer @najibrazak

Kerajaan telah umumkan pemotongan subsidi atau dengan nama lain 'zero subsidi' untuk gula Jumaat lepas dalam Bajet 2014 yang berkuatkuasa serta-merta.

perbualan di 'Car Wash' 
Pengguna  : Bro, berapa caj cuci keta kat sini?
Pekerja : RM5.50 bro.
Pengguna  : Aik, minggu lepas RM5.00 je?
Pekerja : Ala bro, harga gula dah naik bro,nak buat macam mana?

Sunday, October 27, 2013

Larangan Sembelih Lembu di Sekolah , Blogger Pro-BN Cepat Melatah ..



Kurangkan gula. Gula boleh membawa kepada kencing manis. Kencing manis akan menyebabkan tekanan darah tinggi dan membuatkan kita cepat melatah.



Terlebih dahulu penulis ingin menegaskan disini bahawa isu 'korban' di sekolah ini sepatutnya tidak menjadi satu isu. Penulis mula bersekolah pada 1994 dan sehingga habis tingkatan 5 , setiap tahun majlis korban diadakan di sekolah. Tidak pernah sekali pun ini menjadi satu isu.

Pelajar India diberi ruang untuk mengambil cuti. Kepada yang tidak mahu, mereka boleh buat pengajian sendiri di bilik darjah. Jadi kenapa sekarang ini menjadi satu isu? Penulis tidak pasti.

Ulasan YB Timb Menteri

Isu ini semakin hebat diperdebatkan di laman Facebook kononnya YB Kamalanathan tidak menghormati hak orang Islam?Betul ke YB Kamal tidak menghormati hak orang Islam atau ada orang yang cepat melatah selepas membaca artikel surat khabar?

Perkara yang anda perlu tahu :

i) Pihak Kementerian telah menghubungi PPD untuk mendapatkan pengesahan akan isu ini .
ii) Ini jawapan JPN kepada soalan Kementerian
   a) Korban di dalam kawasan sekolah tidak dibenarkan dan PPD tidak pernah memberi kebenaran          untuk mana-mana sekolah untuk berbuat begitu.
   b) Sekolah digalakkan untuk mengadakan upacara korban di surau yang berdekatan

Berikut adalah jawapan lisan dari PPD yang dijawab oleh seorang MUSLIM. 

Apakah larangan ini dibuat oleh Timb Menteri atau PPD? 

Takkan nak salahkan Timb Menteri yang hanya menjadi tukang sampaikan mesej? Hahaha...

Saya syorkan kepada yang tidak berpuas hati , sila berdemo dihadapan PPD masing-masing.


::update:: 27.10.2013 12.20pm

YB Kamalanathan baru sahaja mengesahkan bahawa beliau akan menghubungi pihak media tersebut dan akan ambil tindakan undang-undang.

Jawapan dari pihak PPD akan didedahkan oleh blogger CikguShashi.com pada 8pm nanti 


"Kurangkan gula dalam makanan , tambahkan gula dalam senyuman"

PENULIS

Saturday, October 26, 2013

BR1M RM650 Akan Diberi DUA Kali Tahun Hadapan #ManifestoBN @NajibRazak


Bajet dibentangkan kelmarin dan kebodohan puak pembangkang menjadikan BR1M sebagai satu isu jelas menunjukan bertapa ceteknya minda mereka yang tidak mampu berfikir.



Ini isunya. BR1M yang dinaikkan nilaikan ke RM 650 (syukur) kononnya tidak menepati janji / #ManifestoBN. Apa yang puak ini tak faham? Penulis hairan. Apakah isu remeh ini pun mereka tak faham?

Thursday, October 24, 2013

Why @skdevamany Deserve 'Dato Seri' title ...

Honorific titles are nothing but recognitions to someone who had contributed to the community and country. I  have to agree that we have many 'Tan Sris ,Dato Sris,Datuk,Dato (and ect)' titles obtained using money and power but we should never ignore those who really deserve it.

Its a boost for them to perform better.


Today YB Speaker of Perak will be conferred SSAP title by Tuanku Sultan Pahang which carries 'Datuk Seri' title.

Sunday, October 13, 2013

Gangster PKR kacau Forum 'Cleaning Bersih'. Di mana Ambiga? @yuktesvijay

Hari demi hari , lebih banyak pendedahan berfakta dibuat oleh saudara Yuktes Vijay , bekas  pembantu Sankara Nair (peguambela Anwar). Ikut pendedahan beliau di Facebook (klik disini).


Jumaat lalu, Yuktes bersama beberapa orang rakan seperjuangan telah menganjurkan satu Forum bertajuk ' Cleaning Bersih'. Forum ini bermotif untuk membongkar segala kekeliruan yang diungkit dan disebarkan melalui Tribunal Rakyat yang dianjurkan oleh Bersih baru -baru ini.


Monday, September 23, 2013

'Naikkan Harga Gula' - Cadangan Saya Kepada DS @kvssubra

Terkedu penulis membaca artikel di laman FB yang melaporkan bahawa kerajaan hari ini disaran mengurangkan subsidi harga gula secara berperingkat sebagai langkah menggalakkan rakyat mengurangkan penggunaan bahan itu dalam makanan dan minuman sekaligus mengurangkan penghidap diabetes.



Memang penulis sedar akan hakikat bahawa Menteri-Menteri kita hebat dalam menangangi sesuatu isu..
Persoalannya apakah para Menteri tidak akan terfikir akan implikasi kenyataan-kenyataan sebegini?

Saturday, August 31, 2013

Divided Malaysians , Undivided Patriotism #saysomethingnice

In an interview with media , the Major General of Indian Army was asked this “Where is the strength of your army ?  Is it your modernized weapons or the number of the soldiers? The MG replied “ It’s the patriotism in every of our soldier's heart . It’s the real strength of Indian Army”


Patriotism.

Friday, August 16, 2013

DCM II of Penang @proframa CHEATED a Youth NGO? #janjidicapati



Politicians are great actors/actresses. They are also chameleons by default. We have seen many of them in Barisan Nasional. Well, many of PR leaders are not exceptional. Back in 2009 , my friends and I had same experience from a DAP politician . Well, at that time I have not thought of making it a big issue but looking at it happening again, I feel this hypocrisy should be brought forward for everyone's attention.

Saturday, August 3, 2013

Reactive Indians , Proactive Chinese and Insensitive Malays

If you are not stereotype , kindly leave this page now without further scrolling down. It is not meant for you. And yeah, if you are devoid to jest and sarcasm ,also please close this browser's window.Thanks


Wednesday, July 31, 2013

Go back to Indonesia ...

Barely a week after the headmaster of SK Seri Pristana in Sungai Buloh came under fire for instructing his  students to have their recess meals in a changing room, last Monday a secondary school principal has allegedly raised racial tension.

This time it is alleged that the headmistress told non-Malay students to go back to India or China.
The principal of SM Alam Megah in Section 27 Shah Alam had apparently told noisy non-Malay students to go back to their native land during the school assembly last Monday. (source)




This is the story the media told us.


What I was told by a friend's brother who is studying there :

  • The teacher did utter such statement but her remarks was not quoted fully neither by the parents nor media.
  • It was on a fine beautiful Monday. School assembly was going on .

  • When national anthem was going on, the students show no sign of respect to the song but was talking and making noise.
  • the HM who got pissed with this said (something similar) to this angrily  " Kamu semua kalau tak reti nak hormat lagu kebangsaan , Melayu balik Indonesia..India balik India dan Cina balik Cina'
This is what the other side of story  :


Contradict to what media has portrait 


Now its my side of story :

  1. The HM was triggered by anger due to the disrespectful act by the pupils .
  2. Anger cause murders...anger cause racial tenses.
  3. Even though it was a stereotype , in my humble opinion it doesnt reason a HM to say that.
  4. Such remarks shouldn't be used against anyone in this country. We all are Malaysians, arent we?
  5. Some politicians like YB Wee Ka Siong started to jump the gun by accusing educators of fueling the fires of racial bigotry in the country. ' Kerana setitik Nila, rosak sebelanga Susu' ?
  6. KPM should investigate this issue tactfully 
So now, you decide.. What is right...what is wrong.. remember , there are always three sides of a story.. Yours, theirs...and the TRUTH..




'Demi Negara'


WRITER

Sunday, July 28, 2013

Jaspal - Just For Poll

Disclaimer : This is a personal blogpost. The opinions expressed here represent my own and not anyone else.

With poor result in GE13 , MIC is now struggling to win over more Indians' hearts in GE14. Prior to that, MIC leaders have to win party seats. As we are heading towards MIC poll in two months time , many drama(s) can be seen along the path to the Day.

Some unpopular MIC leaders who has been really vocal lately on Matriculation issues ,University intakes , MIC’s debt-ridden investment arm, Maika Holdings and yeah, most recent on Bathroom Canteen issue.



YB Senator Jaspal Singh, is the man I am talking about. Who is he? I am not surprised if many of your dont know him. But again, who is he?

Jaspal sworn in as Senator on Nov 3 2011 and still serving as one till today ( 28 July 2013). Some party members claimed that they have not seen him speaking out any Indian issues so far until MIC poll's date was announced.


Now the YB Senator who is also the treasurer-general of MIC has been making more statements in media than the President of MIC himself. 


Matriculation Issue...
                                                 

Jaspal shows his bravery by taking first step 'attacking' the Ministry of Education for above subject which most of us are aware of. My question is, where were you YB Senator when the Indians needed you all these while? You sworn in as Senator in 2011 ,kept mum for two years and only now voicing it out? This issue has been like haze... It arises every year...

To cut it short , lets take a look at YB Senators statements in FB. He uses Note application in Facebook to reach his followers and below is the screenshot of his entire note upload so far.


Jaspal's last post on Note was about him in Prashanthi Nilayam , India which he uploaded on 16 July 2011. After exactly 2 years(15 July 2013) , he continued to upload his writings in Facebook. Missing for two years YB Senator? Where have you been? London?

Now that we can see him coming more often in media for many issues.

27 July 2013

Only now? Why didnot question when Datuk Seri Samy was around?


So , where is this heading to? Definitely to Party Poll .. But then for which position is he eyeing for? God knows..

Just a sincere request to YB Senator : MIC need leaders who speak up all the time not only  when party election is nearing. Anyway, let wait and see the action. More drama on the way.

 For now, chakdee paatheeey!!




''Majulah Sukan Untuk Negara'


WRITER




Thursday, July 25, 2013

An Email from a Stranger - Canteen In Changing Room

I have been getting many emails/comments/messages applauding my effort to defend the school. Well , let me repeat it was done not to defend the school. NO.

Like rest of you out there ,  I am upset with the poor decision made by the school. But again, what is the reason behind it? What is the thing that made other parents of 1300 students silent about it? I am skeptical . I found out some facts which I wrote yesterday here 

Tuesday, July 23, 2013

Canteen In Changing Room , FACTS That You Should Know.

There is always other side of the coin. 

I had a bad experience of not being allowed to explain on my side when there was once an issue arise. Since then , I always start to see things from different perspective prior judging something. With all fairness , I would like to share some info about the school, SK Pristana which came under fire by many Netizen today.

I have visited the school just now and here are the findings :

Thursday, July 18, 2013

[Part 2] Konspirasi Dokumen Palsu di Mahkamah Tinggi oleh PR @staronline @the_mole @fmtoday @malaysiakini

Seperti yang dijanjikan Yuktes Vijay telah pun membuat laporan polis terhadap terhadap pemimpin pembangkang (klik disini untuk baca Part 1)



Baca disini
Ini merupakan isi kandung emel yang sebelum ini penulis pernah dedahkan  (klik disini untuk baca Part 1)

Klik untuk imej yang lebih jelas

Tahniah penulis ucapkan kepada saudara Yuktes atas keberanian untuk tampil mendedahkan kejahatan Anwar dan konco-konconya.

Ini baru permulaan.. ada banyak lagi bukti emel yang dipunyai oleh Yuktes..Bila nak dedahkan ?? 



Kepada pembaca yang ingin tahu lebih lanjut mengenai kebenaran, penulis berharap anda akan tunggu untuk lebih banyak pendedahan dari penulis. Akan penulis 'korek' lebih banyak rahsia untuk perkongsian bersama. 

Yuktes 'hutang' rakyat Malaysia banyak KEBENARAN!!!

Apa pun ini adalah statement terbaru daru Yuktes yang dibuat tengahari tadi .

Good day guys,
              Hope you all are well.
Yesterday, I reported the use of a fake medical certificate in the Peaceful Assembly Act (Bersih 3.0) case by Anwar Ibrahim. However, I am guessing I was not clear or precise with my explanation or statement. The fault lies on my nerves. 
As such, I would like to clarify and rectify before Anwar does what he does best by diverting the real issue ie : the use of the medical certificate with a legal suit to paint a picture he is indeed the “Anugerah Tuhan” as claimed by his dear wife. 
Please take note that Anwar USED the submission of the medical certificate for political mileage. To be more precise, the medical certificate was submitted on BEHEST, not BEHALF, of Anwar Ibrahim.The purpose of the submission was for Anwar’s political mileage. However, it was NOT TENDERED in Court by him. The medical certificate WAS TENDERED in Court by Chegubard. 
The beneficiary of this blatant con job was Anwar. The one who gained political mileage was Anwar. 
That is the reason I stated Anwar used a fake medical certificate.
My apologies if I had not been precise or clear. Giving statements to the press is not a norm for me. And I hope my media friends understand the pressure and the usual “BN stooge” taunts that I am subjected to right now. It hurts. 
Kindly refer to http://dhanyaraam.blogspot.com/ . By 1pm, a piece of evidence will be published here to help paint a clearer picture. 
The release of this evidence is to deter, as mentioned previously, the classic Anwar move of diverting the real issue, ie : submission of a fake MC to his legal suit. Well, I think Anwar is the only one who sues when people actually describe the real him.
Submission of fake medical certificate is a prelude to a other series of exposes. Sodomy II was a drama of high voltage. On a final note, I would like to thank Anwar for publishing in PKR website that “ yuktes vijay had all times been an intern”. Saved me a lot of trouble buddy.
But, how did an intern be “cc-ed” and “bcc-ed” important e-mails? Love your tales Astroboy.
Have a good day guys. Take care. 
Yuktes Vijay

Sehingga pendedahan seterusnya , sekian dari saya. 

Sepandai-pandai tupai melompat ,
Akhirnya jatuh ke tanah juga.

Majulah Sukan Untuk Negara,

PENULIS

Friday, July 12, 2013

EKSKLUSIF | Rogol : Pemikiran PAS perlukan 'overhaul' #noexcuseforrape

''Wanita boleh mencegah jenayah seksual dengan tidak memakai seluar pendek dan pakaian sangat ketat.
Kerajaan perlu membuat pertimbangan menggubal undang-undang untuk menghalang wanita daripada memakai "tidak senonoh" pakaian.'' - Ahli Parlimen Rantau Panjang , Siti Zailah Mohd Yusoff 

Thursday, July 4, 2013

GAGAL! Protes Matrikulasi Pembangkang @mkula @mpklang tidak dapat sambutan! @pkamalanathan

Public sentiment is everything. With public sentiment, nothing can fail. Without it, nothing can succeed                            
                                                                                                                   - Abraham Lincoln 

Kerajaan rasis! Kaum India tidak diberi perhatian! Mana janji Najib? Janji Matrikulasi sekadar wayang BN!


Itulah ungkapan MP-MP PR yang sejak kebelakangan ini cuba mengungkitkan isu lapok setelah kehilangan idea untuk menyerang MIC,YB Kamalanathan dan Najib. Jom kita lihat kronologi kegagalan mereka...

PANAS! Konspirasi Dokumen Palsu di Mahkamah Tinggi oleh PR ?

Hukuman bagi keterangan palsu 193.
Sesiapa yang dengan sengaja memberikan keterangan palsu dalam mana-mana peringkat
suatu prosiding kehakiman, atau mereka-reka keterangan palsu untuk tujuan daripada 
yang digunakan dalam mana-mana peringkat prosiding kehakiman, hendaklah dihukum
dengan pemenjaraan selama tempoh yang boleh sampai tujuh tahun, dan boleh juga 
dikenakan denda, dan sesiapa yang sengaja memberikan atau mereka-reka keterangan palsu dalam apa-apa hal lain, hendaklah dihukum dengan pemenjaraan selama tempoh yang boleh sampai tiga tahun, dan
hendaklah juga didenda

Kanun Keseksaan
Menggunakan bukti diketahui palsu 196. Sesiapa yang tidak jujur ​​menggunakan atau cuba untuk menggunakan sebagai benar atau tulen keterangan apa-apa bukti yang dia tahu adalah palsu atau direka, hendaklah dihukum dengan cara yang sama seolah-olah dia memberi atau fabrikasi keterangan palsu. Mengeluarkan atau menandatangani sijil palsu

Sekadar Hiasan

Wednesday, July 3, 2013

'Selera' Beg Tangan First Lady Of Penang (FLOP)

Artikel ini ditujukan kepada Red Bean Bun Army yang buat penulis muak dan loya dengan fitnah serta tomahan terhadap Wanita Pertama Malaysia.

Serik penulis lihat komen-komen yang sering mengkritik Wanita Pertama negera , Datin Seri Rosmah Mansor. Siang-malam ada saja komen-komen dari puak-puak pembangkang membuang fitnah tak henti-henti.

Pernah baca artikel mengenai 'kembar' Datin Rosmah? (klik disini)

Dari pakaian hinggalah ke aksesori yang dipakai..semuanya diejek..difitnah.. Persoalannya, apakah tiada pemimpin Pembangkang lain yang minat aksesori , berfesyen??